Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Wat zijn de factoren die zich in het signaal van de misstapring mengen?
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Wat zijn de factoren die zich in het signaal van de misstapring mengen?

2021-04-28

Latest company news about Wat zijn de factoren die zich in het signaal van de misstapring mengen?

 

De geleidende sleepringen worden hoofdzakelijk gebruikt om macht en signalen over te brengen. De signalen in transmissie worden gebruikt zijn schakelaar/controlesignaal, RS485/232-signaal, algemeen beeldsignaal, impulssignaal met lage frekwentie, temperatuur die het signaal van het weerstandslichaam, het signaal van de spanningsmaat, VGA-signaal, het signaal van de solenoïdeklep, Profibus-signaal, het signaal van de codeplaat, TTL-niveausignaal, VRIENDbeeld meten dat

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de factoren die zich in het signaal van de misstapring mengen?  0

Het probleem met draden is dat de speciale draden voor speciale signalen moeten worden gebruikt. Vele signalen zijn gevoelig. Als het beveiligingseffect van het signaal niet goed is, zal het slechts leiden tot signaalverlies en overspraak.

 

 

Het probleem van interne structuur komt ook overspraak tussen signalen binnen de misstapring voor, maar het zal in overspraak binnen de misstapring resulteren als de relatieve beveiliging niet bij een belangrijke positie wordt uitgevoerd. De machtsringen produceren magnetische velden dichtbij, maar er zijn ook signalen die worden gemengd in door dergelijke magnetische velden. De isolatie tussen signalen is ook belangrijk, en de ontoereikende isolatie kan de algemene transmissiesnelheid van het signaal beïnvloeden.

 

 

CENO-de misstapring wordt gemaakt van twiplined draad met hoog beveiligingseffect. Het speciale signaal heeft speciale leider om alle signalen worden verloren en overspraak te verhinderen tijdens de transmissie van de misstapring.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons