Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (5/8) te ontwerpen
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (5/8) te ontwerpen

2022-08-06

Latest company news about De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (5/8) te ontwerpen

Vijf, contactweerstand

De contactweerstand verwijst naar de weerstand die door twee contactleiders bij het contactgedeelte produceerde. Twee problemen zouden moeten worden genoteerd wanneer wij die selecteren.

Eerst, is de de weerstandsindex van het schakelaarcontact eigenlijk het contact aan de weerstand, die contactweerstand en het contact aan de leiderweerstand omvat. Gewoonlijk is de leiderweerstand klein, zodat wordt het contact aan de weerstand genoemd contactweerstand in de meeste technische beschrijvingen.

Ten tweede, in kringen die kleine signalen verbinden, besteed aandacht aan de voorwaarden onder dat de bepaalde indicatoren van de contactweerstand worden getest, omdat de contactoppervlakte van oxydelagen, olievlekken, koppige vlekken of andere verontreinigende stoffen vergezeld gaat, en de filmweerstand moet op de oppervlakten van de twee contacten voorkomen. Wanneer de filmdikte die, de weerstand snel ook stijgt stijgen, dat de film een slechte leider wordt.

Nochtans, kan de film mechanische analyse onder een hoog contactdruk verdragen, of de elektroanalyse kan onder grote stroom en hoogspanning voorkomen.

laatste bedrijfsnieuws over De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (5/8) te ontwerpen  0

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons