Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (2/8) te ontwerpen
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (2/8) te ontwerpen

2022-07-22

Latest company news about De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (2/8) te ontwerpen

Ten tweede, het materiaal van de misstapring

Aangezien wij weten of beginnen wij om een misstapring te ontwerpen, is de eerste bevestigde informatie de het raterstroom en voltage. De tweede zouden wij bevestigd met onze klant zijn het materiaal van de misstapring moeten.

Er zijn vele materialen facultatief in de geleidende misstapring volgens het verschillende milieu, zoals tinbrons, siliciummessing, 2Cr13-roestvrij staal, 45# gesmeed staal. De isolatieklassen zijn B, F, H en C (130℃, 155℃, 180℃, 180℃ en hierboven). Wij kunnen niet genormaliseerde collectorringen ontwerpen. Eerst en vooral, vraag om elkaars tekeningen. Als de andere partij geen tekeningen heeft, moeten wij over de parameters vragen van het verzamelen van ring, hoofdzakelijk met inbegrip van: aantal kanalen (of aantal kanalen), stroom, installatieruimte het integrale of gespleten type, van installatievorm (door gat, flens of andere vormen), snelheid, of de bescherming wordt gemaakt.

De functie van de misstapring is macht en signaal elektrisch te verbinden en over te brengen, en de eerste keus moet uitstekende elektrocontactprestaties hebben. Aangezien de contactmethode van de geleidende ring elektro glijdend contact is, moet het schuringsweerstand en elektrocorrosieweerstand hebben. Wij weten dat Ag het beste voor geleidingsvermogen is, door Cu, Au dat, Al wordt gevolgd. Nochtans, hebben deze metalen lage hardheid en slechte slijtageweerstand. om deze tekortkoming goed te maken, zullen wij andere metaalelementen aan deze metalen volgens daadwerkelijke toepassingsvereisten toevoegen. Verhogings materiële hardheid die slijtageweerstand, algemeen te verbeteren als ternaire legering wordt bekend!

laatste bedrijfsnieuws over De technologie en de parameters vereisten als wij beginnen een misstapring (2/8) te ontwerpen  0

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons