Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Sleepringen in de toekomstige 5G-toepassing
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Sleepringen in de toekomstige 5G-toepassing

2020-11-18

Latest company news about Sleepringen in de toekomstige 5G-toepassing

Ongeacht de ontwikkeling van menselijke technologie waarin de era, de misstapring niet zal verdwijnen. Het zal het leven van mensen diep en uitgebreid na de populariteit van 5G-netwerken beïnvloeden.

 

 

De huidige heetste 5G-technologie, naast het voorzien van mensen van basis communicatie functies, zal ook diep in diverse industrieën met inbegrip van de industrie van de misstapring gaan. Het zal het leven van mensen diep en uitgebreid na de populariteit van 5G-netwerken beïnvloeden.

laatste bedrijfsnieuws over Sleepringen in de toekomstige 5G-toepassing  0

 

Populaire VR/AR en andere technologieën die met werkelijkheidsvideo in wisselwerking staan zijn de eerste om de piek te dragen. In de 5G-era, zal het diep geïntegreerd met wolk gegevens verwerkend en toegepast op spelen, sporten, onderwijs, medisch, huis en andere gebieden. De VR/AR-misstapring zal ook duizenden huishoudens met het VR/AR-materiaal ingaan op deze gebieden wordt gebruikt dat. De VR/AR-misstapring van CENO is een typische gecombineerde ring van de precisiemisstap. Naast de fundamentele huidige kringen, integreert het over het algemeen USB en de videokanalen van HDMI HD.

laatste bedrijfsnieuws over Sleepringen in de toekomstige 5G-toepassing  1

Naast VR/AR, is de intelligente productie één van de belangrijke toepassingsscenario's voor de toekomstige 5G-technologie. Het grootste deel van het geautomatiseerde die productiemateriaal in de verwerkende industrie wordt gebruikt vereist sleepringen om de transmissieproblemen van signalen en macht op te lossen.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons