Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Misstap Ring Successfully Applied To Radar
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Misstap Ring Successfully Applied To Radar

2021-03-16

Latest company news about Misstap Ring Successfully Applied To Radar

 

De radar is een elektronisch apparaat dat elektromagnetische golf gebruikt om doelstellingen te ontdekken. Het brengt elektromagnetische golf over om doelstellingen te bestralen en de echo te ontvangen. Zo kunnen wij informatie over afstand, richting, hoogte van de doelstellingen aan het elektromagnetische punt van de golfemissie etc. worden. En het wordt vaak gebruikt op het militaire gebied. Het belangrijkste doel van de radarantenne is gegevens goed te keuren en over te brengen. Gewoonlijk geplaatst in openlucht, wordt het direct etc. beïnvloed door de wind, regen, sneeuw en ijs, stof en de zonstraling, zoute mist.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Misstap Ring Successfully Applied To Radar  0

De de misstapring van de radarantenne is een mechanische en elektrocomponent om stroom en gegevenssignalen van het vaste apparaat aan het roterende apparaat over te brengen. Ook heeft het als geleidende misstapring, borstel gekend, die elektro gezamenlijk of elektrisch hoofd roteren. De sleepringen kunnen op onbeperkt worden toegepast, onophoudelijk mechanisch en elektrosysteem roteren om stroom of gegevenssignalen over te brengen. De misstapring kan de systeemprestaties verbeteren door de verrichting te vereenvoudigen en de schade te elimineren.

 

 

 

Het kan wijd in veiligheid, industrie automatisering, stroom, financiën, instrumentatie, chemisch product, metallurgie, medisch, luchtvaart, militair, vervoer, bouw en ander elektro en mechanisch materiaal worden gebruikt.

 

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons