Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Misstapring op schraper voor ondergrondse mijn
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Misstapring op schraper voor ondergrondse mijn

2020-11-26

Latest company news about Misstapring op schraper voor ondergrondse mijn

 

Het geleidende materiaal van de misstapring van ondergrondse mijnbouwgraafwerktuigen heeft sterke mechanische sterkte, is een goede leider van elektriciteit, corrosieweerstand, en wanneer het met de elektrische borstel wordt gevouwen, heeft de geleidende misstapring schuringsweerstand en stal die kenmerken vouwen. In het algemeen, weerstand van de de rings de goede slijtage van de staalcollector, mechanische die sterkte, zodat meer voor polariteit door het de slijtageverschil van de collectorring wordt veroorzaakt van de synchrone motor.

 

laatste bedrijfsnieuws over Misstapring op schraper voor ondergrondse mijn  0

In het algemeen, heeft de ring van de graafwerktuigcollector goede slijtageweerstand en hoge mechanische sterkte, zodat wordt het hoofdzakelijk voor synchrone motor met groot die slijtageverschil van collectorring door polariteit wordt veroorzaakt gebruikt. Omdat het staal in een complexe structuur kan worden verwerkt, het gemakkelijk is te houden en goedkoop materiaal, zodat wordt het wijd gebruikt in synchrone machines met inbegrip van hydro-generators met lage cirkelsnelheid. Als turbogeneratoren, wordt het gesmede staal ook gebruikt in collectorringen die mechanische sterkte en slijtageweerstand bij hoge cyclussnelheden benadrukken. Bovendien in het geval van corrosieweerstand, kunt u roestvrij staal gebruiken, maar de buigende kenmerken van roestvrij staal is niet stabiel, als niet verenigbaar met de combinatie van borstel, zal de borsteltrilling voorkomen, temperatuurstijging is borstelen hoog, gemakkelijk om abnormaal te dragen, zodat wanneer het gebruiken van geleidende misstapring, alstublieft aandacht aan misstap besteden. De bronsafgietsels en andere ringen van de kopercollector hebben betere het vouwen kenmerken dan staaldegenen, zodat worden zij wijd gebruikt. Nochtans, als zij een hoop van puntlood met een laag smeltpunt bevatten, zal het fenomeen van lood het afwerpen wegens het verwarmen van het elektrificatiepunt voorkomen, dat gemakkelijk de slijtage van collectorringen en abnormale slijtage van borstels zal veroorzaken.

 

De geleidende misstapring keurt contact goed, dat het probleem van de stijging van de borsteltemperatuur en abnormale slijtage kan effectief oplossen.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons