Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Misstapring voor VR-vertoning
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Misstapring voor VR-vertoning

2021-09-17

Latest company news about Misstapring voor VR-vertoning

 

VR, kort voor Virtuele Werkelijkheid, is een driedimensionele virtuele ruimte te creëren door grafiek aan te wenden die capaciteit van computers teruggeven. Het maakt de gebruikers het gevoel zoals enkel in het echt in termen van hoorzitting, visie en betekenis van aanraking hebben.

 

laatste bedrijfsnieuws over Misstapring voor VR-vertoning  0

 

CENO die met een recreatief bedrijf samenwerken, heeft sleepringen voor transmissie van het de vertoningssignaal van VR de hoofd-draagt ontwikkeld. Toegepast hoofdzakelijk als spelvoorzitter, wijdt het zich aan de wisselwerking van VR-apparaten. Zulk een VR-misstapring heeft kringen die HDMI-signaal, USB-signaal, voeding en anderen verpletteren.

 

De misstapring door CENO wordt vervaardigd onderscheidt zich door de voordelen dat: Ten eerste, lost het het probleem van draden het kronkelen op en is gemakkelijk om met wetenschappelijk structureel ontwerp te installeren. Ten tweede, kan het de video van 4K overbrengen HD. Ten derde, wordt zijn aanpassingsvermogen verbeterd door roestvrij staallagers in interne structuur goed te keuren, die zijn normale bedrijfsvoering in lage temperatuur bevestigt. Het laatste punt ligt in zijn lange levensduur zonder onderhoud.

 

Overeenkomstig extra vereisten, kan CENO een redelijke oplossing van technische ondersteuning voorzien, alstublieft met ons contacteren wanneer sales@ceno360.com

 

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons