Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Misstapring voor hoge definitie, hoge snelheidsveiligheid controlegeval
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Misstapring voor hoge definitie, hoge snelheidsveiligheid controlegeval

2021-09-24

Latest company news about Misstapring voor hoge definitie, hoge snelheidsveiligheid controlegeval

 

 

De camera van de hoge snelheidsbal is een soort intelligent camera vooreind, is de volledige naam de intelligente camera van de hoge snelheidsbal, kort voor hoge snelheidsbal. De hoge snelheidsbal is het meest complexe camera vooreind met de beste uitvoerige prestaties in het controlesysteem. Het is ingewikkeld in vervaardiging en duur, en kan aan high-density en de meeste complexe controlegelegenheden aanpassen. De hoge snelheidsbal is een hoogst geïntegreerd product dat het pantom-hoofdsysteem, het communicatiesysteem, en het camerasysteem integreert. Het pantom-hoofdsysteem verwijst naar het roterende die deel door de motor wordt gedreven, verwijst het communicatiesysteem naar de controle van de motor en het verwerkingsdeel van het beeld en het signaal, en het camerasysteem verwijst naar de geïntegreerde machinebeweging.

 

De voordelen van de toepassing van de hoge snelheidsbal in stedelijke weg controle omvatten:

Weg de controle vereist een brede waaier van controle. In verkeerskruisingen met grote bevolkingsdichtheid, 360 graad wordt de controle vereist, die in alle richtingen is en geen blinde vlek heeft. Het beeld is duidelijk en kan als bewijsmateriaalbewijsmateriaal worden gebruikt.

 

Het materiaal van de hoge snelheidsbal heeft een geleidende misstapring, die bij 360 graden onophoudelijk bij hoge snelheid kan roteren. Het is uitgerust met een geïntegreerde camera met hoog veelvoudig van automatische nadruk. Over het algemeen, het optische is verdubbelen 18 keer, 22 keer, enz. In belangrijke verkeerskruisingen met hoge vereisten, kunnen de geïntegreerde camera met 26 keer en 35 keer worden geselecteerd, die aan de globale behoeften kunnen volledig voldoen om te controleren.

 

De rol van de misstapring in de hoge snelheidsbal: transmissie in real time van high-definition videosignaal, zwak controlesignaal en machtssignaal wanneer de hoge snelheidsbal bij hoge snelheid roteert.

BCCN-ringsglb type van de reeks is de miniatuur geleidende misstap geleidende misstapring de algemene naam van een reeks geleidende sleepringen met cirkelflens op shell, GLB-type kijkt de misstapring als een hoed, compact ontwerp, klein volume, gemakkelijk te installeren. Hoofdzakelijk gebruikt voor de transmissie van de kleine en middelgrote signalen van de systemen zwakke controle, zwakke stroom. Zoals video, controle, het ontdekken, voeding, Ethernet, met lage torsie, vrij onderhoud met beperkte verliezen; Laag elektrolawaai. Geadviseerde redenen: lage rendabele prijs.

 

Typische toepassingen: HD veiligheid controle, fotografie en video, HD-video.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons