Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about De Geleidende Sleepringen van techniekmachines
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

De Geleidende Sleepringen van techniekmachines

2021-03-03

Latest company news about De Geleidende Sleepringen van techniekmachines

De geleidende sleepringen op de kraan zijn hoofdzakelijk geïnstalleerd op het roterende centrum, dat voor de macht en signaaltransmissie tussen de liften van de kraan wordt gebruikt. Het belangrijkste doel om de ruimte van de ring van de elektromachinescollector te verhogen is kortsluiting te verhinderen toe te schrijven aan het plotselinge opheffen, de waarschijnlijkheid van de oppervlakteablatie verminderen. Tegelijkertijd, wordt deze reeks sleepringen over het algemeen blootgesteld aan stof, zijn de stroom en de grootte groot, moeten de sleepringen ook aan speciale vereisten zoals hoge schokbestendige en lage temperatuur worden onderworpen om betrouwbaarheid te verzekeren en te snakken levensduur.

 

                                            laatste bedrijfsnieuws over De Geleidende Sleepringen van techniekmachines  0

 

De geleidende sleepringen van CENO met hoge betrouwbaarheid, kunnen aan de lange het werktijd van kraan aanpassen. Het bereik van de beschermingsrang tot IP68, kan werkend onderwater 1000M. pas ook aan stoffige en blootgestelde werkomgeving aan.

 

 

 

CENO kan de aangepaste oplossing volgens de eis van de klant verstrekken en het aantal signaalringen kan worden geselecteerd, kan de machtssectie de speciale eisen van 1000A.any alstublieft bereiken met ons sales@ceno360.com contacteren

 

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons