Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about Classificatie van geleidende sleepringen
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Classificatie van geleidende sleepringen

2022-06-25

Latest company news about Classificatie van geleidende sleepringen

Met hoogwaardig, hoog - de kwaliteit en de uitstekende dienst, CENO-electronicabedrijf actief onderzoeken de markt! Welkom klanten om aan de fabrieksinspectie te komen! De precisie geleidende die sleepringen door het elektrobedrijf van CENO worden geproduceerd worden wijd gebruikt op automatiseringsmateriaal, veiligheid, medische apparatuur, robotica, verpakkingsmachines, radar, windenergiegeneratie, ruimte en andere gebieden. CENO-het bedrijf is geëngageerd aan het verstrekken van de perfecte onbeperkte 360 graden roterende verbindings als verzoek van onze klanten.

CENO-het bedrijf kan niet alleen algemene geleidende misstapring, ook ontwerp verstrekken en allerlei sleepringen met meerdere kanalen, hoge huidige sleepringen, hoogspanningssleepringen, hoge snelheidssleepringen, hoge frequentie enz. volgens de verschillende technische behoeften van klanten veroorzaken.

Een andere hoofdmisstapring in CENO-bedrijf is de geïntegreerde die misstapring, zoals sleepringen met elektriciteit, gas en vloeistof worden gecombineerd die allen op de behoeften van klanten gebaseerd is.

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons