Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about CENO-is de Vezel optische roterende verbinding op de opto elektronische peul van toepassing
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

CENO-is de Vezel optische roterende verbinding op de opto elektronische peul van toepassing

2022-11-07

Latest company news about CENO-is de Vezel optische roterende verbinding op de opto elektronische peul van toepassing

De Vezel optische roterende verbinding van CENO wordt algemeen gebruikt in een opto elektronische peul toe te schrijven aan zijn stabiele signaaltransmissie, hoog rendement, en groot gegevensvolume.

Aangezien wij weten dat op hommels, vliegtuigen, helikopters, zij gewoonlijk foto-elektrische peulen in de voorzijde of onder de fuselage hebben, is de peul uitgerust met diverse foto-elektrische sensoren zoals FLIR, infrarood onderzoek en volgend systeem, laserafstandsmeter en de aanwijzingssysteem van het laserdoel, laser automatisch volgend systeem, evenals low-light TV-materiaal, CCD-camera, zichtbaar TV-materiaal, foto-elektrisch vliegtuigbeeldscherm, enz. Aangezien het foto-elektrische opsporingsmateriaal in de peul 360° kan onophoudelijk roteren, kan het doel opnieuw zonder de vlucht van het vliegtuigen omkerende manoeuvre worden gevangen, die de gevoeligheid en de betrouwbaarheid verbetert. Met de ontwikkeling van foto-elektrische peul, worden more and more gegevens overgebracht. Moet de vezel optische roterende verbinding worden gebruikt om een groot aantal foto-elektrische gegevens van het opsporingssignaal aan de computer in de machine voor verwerking over te brengen.

Over het algemeen, wegens het product van de klant verstrekt de toepassing in verschillende milieu's, CENO vaak een aangepaste Vezel optische roterende die verbinding op de kenmerken van de klant wordt gebaseerd.

Het verheugen zich op uw overleg als u meer over onze CENO-vezel optische roterende verbinding wilt kennen.

 

laatste bedrijfsnieuws over CENO-is de Vezel optische roterende verbinding op de opto elektronische peul van toepassing  0

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons