Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about CENO-de ringsfabrikant van de Elektronikamisstap
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

CENO-de ringsfabrikant van de Elektronikamisstap

2021-01-19

Latest company news about CENO-de ringsfabrikant van de Elektronikamisstap

CENO-Co. van de Elektronikatechnologie, Ltd is een technisch bedrijf. Het is bezig geweest met Onderzoek, Ontwikkeling, Ontwerp, Vervaardiging en Verkoop op het gebied van de misstapring sinds 2009 en overvloedige ervaringen geaccumuleerd en de sleepringen van uitstekende kwaliteit & professionele oplossingen aan vele industrieën en globale klanten gebleven aanbieden.

 

                                      laatste bedrijfsnieuws over CENO-de ringsfabrikant van de Elektronikamisstap  0

 

CENO heeft in de industrie van de misstapring meer dan 10 jaar, in dienst genomen en overvloedige ervaring op O&O geaccumuleerd. Ons techniekteam heeft honderden de speciale ring van de functiemisstap voor het krijgen van heel wat oplossing voor de verschilindustrieën ontwikkeld. Baseer me bij de de productiebeheer en kwaliteitscontrole van CENO strikt, plus efficiënt productiemateriaal en nauwkeurig het testen instrument om de prestatiesbetrouwbaarheid van de misstapring & kwaliteitsstabiliteit te verzekeren.

 

Als u ziet wat niet u in deze website wilt, weet het; wij kunnen ontworpen het reeds hebben of wij zullen een ontwerp wijzigen om aan uw vereisten te voldoen. In veel gevallen kunnen de specificaties in de catalogus worden veranderd om te omvatten droegen grootte, kringenaantal, hoger stroom/voltage, flens, de lengte van de looddraad, beveiliging, schakelaars, hogere snelheid, IP68, militaire rang, hogere temperatuur, die met pneumatisch/hydraulisch vermogen wordt gemengd. Gelieve te vragen of precies ziet u wat niet u nodig hebt aangezien slechts een kleine fractie van onze CENO-sleepringen in deze catalogus inbegrepen is!

 

Voor een gedetailleerde overzichtstekening van een specifiek modelaantal, of om een citaat te verzoeken, alstublieft uw lokale vertegenwoordiger contacteren (zie onze website http://www.ceno360.com) of verzend een e-mail naar sales@ceno360.com

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons