Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
Gevallen
>
CENO Electronics Technology Co.,Ltd latest company case about Kabelspoelen voor de monorail
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

Kabelspoelen voor de monorail

2023-11-10

latest company case about Kabelspoelen voor de monorail

CENO, Inc.,leverancier van elektrische gegevens of RF-signalen van een statorside naar een rotatieside en het bewegingsbesturingssysteem voor moderne automatische industrie en intelligentiebesturingssysteemCENO heeft vele soorten producten, zoals de power slip ring, Signal slip ring, RF Rotary Union en Fiber optic rotary joints etc.

Als een speciaal product is de kabel echt ontworpen zoals onze klant vereist, en kondigt de beschikbaarheid van de nieuwe kabel spoel productlijn.

CENO's kabelspoelen zijn ontworpen om op de bewegende machine te worden gemonteerd en te worden gebruikt om elektrisch signaal te leveren voor de automatische wikkeling van flexibele stroom- of bedieningskabels.Op de CENO-productlijn Cable reel voornamelijk gemotoriseerde elektrische kabel spoelen die gecombineerd RF signaal met Power, evenals variëteit slip ringen en assemblages.

CENO leveren een op maat of productie kosteneffectieve kabel rollen voor onze klanten, de meeste van hen van toepassing op de haven gang kraan, container kraan, overhead materiaal handelen kranen, mobiele kranen,bouwkranen, nood- en reddingsvoertuigen, monorails, graafmachines en lassen.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 

 

laatste bedrijfscasus over Kabelspoelen voor de monorail  0

 

 

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons