Bericht versturen
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-mail inquiry@ceno360.com TEL.: 86-755-23420945
Thuis
Thuis
>
nieuws
>
Company news about CENO Geïntegreerde glijringen voor de robot
Evenementen
LEAVE A MESSAGE

CENO Geïntegreerde glijringen voor de robot

2023-11-14

Latest company news about CENO Geïntegreerde glijringen voor de robot

CENO integratie slip ringen worden veel gebruikt in industriële en moderne landbouwmachines. Neem het voorbeeld van een aardbei plukker of een kersen tomaten plukker. er zijn zowel grote als kleine machines,en grote machines worden meestal gebruikt op grotere bedrijven.

 

Bij grootschalige ecologische veredeling zullen grote fruitplukmachines worden gebruikt.Om effectief en snel aardbeien te plukkenSommige mensen hebben speciaal bessenplukmachines uitgevonden, die tegelijkertijd 6 rijen bessen kunnen plukken.die ook belangrijke componenten zijn voor het plukken van bessenDeze componenten zijn voorzien van meerdere roterende verbindingen die verschillende signalen van het begin tot het einde kunnen overbrengen zonder verlies tijdens meerdere rotaties.Dat is waar slip rings een belangrijke rol spelen..

 

Zoals we allemaal weten rijpen aardbeien op verschillende tijden, veel van hen zijn rood en wit, dus ze moeten worden geselecteerd bij het plukken.De mechanische arm beweegt heen en weer.Verplaats je naar de rijpe aardbeienpositie en snijd het af.

In kleine aardbeienvelden worden kleine aardbeien oogstmachines gebruikt, en het principe is vergelijkbaar met de mechanische arm van de bovenstaande grote aardbeien oogstmachine,met behulp van slip ringen om videosignalen over te brengen, elektrische energie en verschillende signalen.

De slip ringen van Ceno worden veel gebruikt in verschillende automatische apparaten, zoals mechanische wapens, landbouw- en industriële apparatuur.

 

laatste bedrijfsnieuws over CENO Geïntegreerde glijringen voor de robot  0

Neem op elk moment contact met ons op.

86-755-23420945
3F, Bldg B, jian xingsindustrieterrein van Xin, Guangming nieuwe Dist, Shenzhen, 518107, Guangdong, China
Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons